SEGMEN : KENAPA AKU SEORANG BLOGGER


kenapa aku seorang blogger..kenapa cik sakura seorang blogger..kenapa..kenapa..kenapa..berapa kali kenapa daa..terjebak dalam penulisan blog ketika hati tengah broken..broken heart gitu..broken yang memang tinggal cebisan yang tak mampu dicantum balik..pengalaman yang mematangkan usia dan fikiran..

bila dah ada blog ini mula-mula sekadar suka-suka meluahkan isi hati sebab nak bagi orang dengar takut nangis pula tapi lama ke lamaan ada yang sudi membaca..dan komen-komen yang membina datang hadir untuk diri cik sakura..hah gitu..terima kasih banyak-banyak..mula-mula entry pun pasal cerita sedih ingat tiada yang datang sudi membaca tapi rupanya ada..bila dari sehari ke sehari melihat impak yang positif di dalam blog ini maka secara rasminya cik sakura bergelar seorang blogger sehingga saat dan detik ini..hati pun sudah tidak broken heart lagi sebab ramai yang memberi sokongan..

jadi siapa yang berminat boleh lah join segmen ini sebelum pukul 10 malam..nak join kan siapa yang tak nak jadi tekan nama MR BEN ASHAARI..



7 comments:

  1. datang dari blog abg Ben... :)
    kalau sudi singgah la balik...
    follow lebih baik...he3...

    JOM TERJAH SINI

    ReplyDelete
  2. @Haris Kaito
    makasih ya..nanti cik sakura singgah..

    ReplyDelete
  3. Merayau-rayau dari segmen BA...follow u! (",)v

    ReplyDelete
  4. terjah sini..nak tau knp awk jd seorang blogger..huhu..rjin singgh la blek..

    http://zonesaye.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

    ReplyDelete
  5. @Pemuda Haparan
    makasih terjah..nanti cik sakura datang blog awak..

    ReplyDelete