-mesyuarat lagi-


tak ada entry baru nak cik sakura coretkan di sini..ini pun baru nak berehat..kejap lagi sambung balik..adoi sakit kepala..macam-macam perkara berbangkit..penat nak dengar pun ada..rindu cik sakura tak..eh tetiba..tapi mama rindu..maklum saja lah cik sakura lama tak balik..baru seminggu mama  dah rindu..


kawan-kawan bloggers cik sakura apa khabar..dah makan..cik sakura cuba balas komen-komen anda semua..yang tinggal jejak pun cik sakura melawat blog anda jugak..jalan-jalan cuci mata dan dengar pelbagai cerita menarik..wah macam balas komen dekat facebook plak..tapi ni blog..lagi best..lalala..dan pada PUANBEE dengan cerita mengenai buah salak buat cik sakura terliur..ahaks..puan bee ni..dan dengan cerita ARDINIHUMAIRA mengenai follow-meng follow balik..hah..baca lah..ramai lagi yang cik sakura nak terjah ni..sebut pasal follow kan tengok follower cik sakura macam statik je..tak gerak-gerak 2-3 hari ini..jeng jeng jeng..tak apa..janji ada yang sudi baca dan tinggalkan komen mahu pun idea untuk cik sakura..makasih ya..

alamak..nak masuk bilik mesyuarat dah..nanti jumpa lagi ye..ingat pesan cik sakura..berhati-hati di jalan raya..ahaks..selamat petang semua..


4 comments:

  1. rilek. ok la tu follower ad rtus2. sy pluh pn xsmpai. tp still girang. marilah merasa girang

    ReplyDelete
  2. cakk dni baru sempat datang.. kebizian yang amat sih hehe

    ReplyDelete
  3. @danial
    hehe..xpe slow2..cik sakura pun bermula dari bawah..janji ada yg sudi baca entry cik sakura..itu sudah cukup..ye mari kita girang2..

    @ardinihumaira
    cakk..hehe..busy sikit skrg..

    @nurulfzz
    nanti cik sakura dtg tengok ye..

    ReplyDelete