-kenapa..owh tidak..-


lagi sekali kena..kenapa ini yang harus cik sakura hadapi..hehe..drama betul..pandang la lihat la blog cik sakura ini..biru je..ada macam air laut tak..background sudah hilang..dulu keluar gambar katak sekarang terus tak ada apa-apa..kita tunggu esok macam mana ye..kalau biru jugak alamat memang biru mata cik sakura nak pergi cari background baru..kita lihat macam mana esok..hmm..cik sakura nak sambung buat researh jap..selamat malam semua..

malam ini kita layan home made pizza dengan kepak ayam ok sekali dengan ice lemon tea..tengok..lari diet cik sakura..tapi bukan selalu..malam ini sahaja..hehehe..jemput makan..




 

10 comments:

  1. lau sblum ni katak, bubuh gmbr berudu pulak.hehe http://www.geekintherainbow.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. terliur la . dh la lapar . anyway,follow sini ya . follow me too. salam kenal ..

    ReplyDelete
  3. @Murni Delights
    memang menyelerakan..ahaks..

    @aNNa maRdHiaH
    salam kenal juga..hehehe

    ReplyDelete
  4. upload le di picasa heee picasa tk de masaalah sgt

    ReplyDelete
  5. cam sedap je makanan tuh ..hehehe

    ReplyDelete