BEN ASHAARI CARI BLOG LAH !


siapa yang mempengaruhi membuat blog..
yang sebenarnya dragon ball ada tujuh biji semuanya..hehe..gurau je..yang sebenarnya tiada siapa yang mempengaruhi cik sakura buat blog..datang dari keinginan sendiri..masa mula-mula buat blog sebab dalam keadaan tekanan yang terlalu tinggi..masalah banyak..jadi muncul untuk berblog untuk menzahirkan apa yang tersurat di dalam hati..itu sahaja..dulu sekadar suka-suka tapi sekarang macam rutin harian pulak..dapat tambah kawan baru lagi..

siapa sumber inspirasi cik sakura..
sejak cik sakura mula menceburkan diri dalam bidang penulisan blog ini banyak yang menjadi sumber inspirasi cik sakura..antaranya MR BEN , PUANBEE , ARDINI HUMAIRA , MR KAMIKAZE dan ramai lagi..cik sakura akan selalu datang ke blog mereka-mereka ini untuk melihat entry terbaru dan cara penulisan mereka..sedikit sebanyak dapat membantu cik sakura memperbaiki penulisan blog cik sakura..sekarang cik sakura masih lagi mencari idea-idea yang menarik untuk menjadi bahan pada entry-entry akan datang..

hah siapa yang berminat untuk menyertai segmen ini cepat-cepat lar buat entry dan tinggalkan link entry tersebut di SINI ..cepat sebab tarik tutup dah semakin hampir..

 

12 comments:

  1. swimming dari belog abg beng beng kebaboww ^^

    ReplyDelete
  2. datang visit dri blog abg ben!!
    jom join 1st GA nana.

    ReplyDelete
  3. lorh akk pun ader ? hee akk rasa akk punya netri kelam kabut jer :) apa-pa pun gud luck sakura

    ReplyDelete
  4. Saya singgah dari segmen ben ashaari cari bloglah aka awok blogger baru yer..

    Salam perkenalan dan follow u..:)

    http://syuxermelankolia.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html

    ReplyDelete
  5. @NisaAdnan
    selamat ber 'swimming' ye..ahaks..

    @nana riduwan
    makasih ya..insyaallah cik sakura join..

    @puanbee
    makasih puanbee..suka tengok blog akak..mmg bagi semangat dekat cik sakura..thanks puanbee..

    @Syuxer
    slam perkenalan juga..makasih ya..

    ReplyDelete
  6. salam...singgah jalan2 kat sini dari blog BA. enjoy blogging=)

    ReplyDelete
  7. salam kenal.. n follow.. dtg dari blog abg ben..hehehe
    Aku terlupa

    ReplyDelete
  8. hai..hai..BW here..singgah frm abg ben blog..salam kenal2 n slamat berblogging yaw !jum follow :)

    http://tehfatihah.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html

    ReplyDelete
  9. hye hye..
    Assalamualaikum.. ^_^
    Salam perkenalan..

    Kalau free, singgah lar blog shera..
    http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. singgh dr blog abg ben..salam perkenalan.. lawa la kombinasi merah hitam..ziarah la yer..=D

    http://zonesaye.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. @Pemuda Haparan
    salam perkenalan..thanks ye..nanti cik sakura ziarah..

    ReplyDelete