BEN ASHAARI :JOM KENAL BLOG SAYA


masa kecemasan ni..hehe..yela segmen ini akan tamat pada pukul 10 malam ini..adakah cik sakura orang yang terakhir atau tidak terpilih..apa-apa pun mari kita cuba nasib..eh kita plak..cik sakura la..peluang keemasan ini tak akan cik sakura persiakan walaupun BEN ASHAARI tidak menjanjikan emas..lalala..

cerita blog MELODY OF MY LIFE ini lebih kepada personal sebenarnya..tapi kadang-kadang cik sakura akan letakkan info-info menarik yang boleh cik sakura kongsikan bersama kawan-kawan blogger cik sakura..blog ini lebih kepada irama hidup cik sakura..kadang-kadang muzik dan iramanya berbeza..ikut mood..bila tengah syahdu keluar la lagu balada..bila tengah berperang keluar lagu hentak-hentak kepala..bila tengah lapar cik sakura layan dangdut plak..opss..gurau je..

cik sakura gemarkan heels dan gincu merah..eh ada tanya ke..tak apa nak bagitahu juga..jadi mana-mana yang sudi berkenalan dengan cik sakura kecil tapak tangan stadium bukit jalil cik sakura tadahkah..hehe..mentang-mentang ada perlawanan bola sepak antara KELANTAN VS TERENGGANU..opss..cik sakura tak minat bola..teringin nak belikan bola sebiji setiap seorang..senang tak payah berebut..kikiki..

opss..sudah merapu..nak join ini segmen cepat-cepat tekan nama ini BEN ASHAARI ..


14 comments:

  1. suke tgk org pakai heels..sbb sendiri x reti nk pakai huhuhuhu

    ReplyDelete
  2. haa meh bg bola kat bee sebijik kehkeh

    ReplyDelete
  3. dtg terjah belog sini....

    jum dtg terjah belog sy yang simple aje..heee

    http://soliciousstorynory.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

    ReplyDelete
  4. ninie singgah sini cik sakura :)

    http://kisahniniedora.blogspot.com/2011/06/cinta-stiletto.html

    sila2 lah baca & comment ye

    ReplyDelete
  5. salam perkenalan...nice blog..i like it so much..
    jom singgah my blog..new blogger new photographer..

    http://sweetgurlz11.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

    ReplyDelete
  6. Salam perkenalan dari Fadzmie!
    Jom singgah blog Fadzmie. :)

    # segmen jom kenal blog #

    ReplyDelete
  7. cik sue datang singgah tambah kenalan...

    salam perkenalan..happy blogging.. =)

    ReplyDelete
  8. dari blog abg beng..happy blogging :)

    ReplyDelete
  9. @Jiejah Gorjes
    hehe..tak apa..nanti cuba ye..mula-mula pakai yang satu inci ke dua inci dulu..bagi biasa..

    @puanbee
    hehe..nak jugak ke..bola pingpong boleh..

    @azizul
    kelantan kalah..hye..lama tak nampak..busy dengan cafe ye..

    @SoLy SoLicious
    thanks singgah sini..nanti cik sakura terjah ye..

    @Ninie Dora
    thanks..jap lagi cik sakura datang komen..

    @ainol akasyah
    selamat berkenalan..

    @Gadis Pantai Timur
    salam perkenalan juga..thanks ya..nanti cik sakura datang singgah blog awak..

    @Fadzmie Mohamad
    salam perkenalan juga dari cik sakura

    @Cik Sue
    makasih cik sue

    @SYAFIQAHSALEH
    thanks..

    ReplyDelete
  10. hye!drop by here :)nice blog^^

    http://velogsweetmanes.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

    ReplyDelete