BEN ASHAARI : 5 BLOG PILIHAN HATI


tak nak cakap banyak tulis pun tak nak banyak..tangan cik sakura masih sakit lagi..baru lepas sembahyang dan makan pun tak lagi..walaupun lauk hospital cik sakura kawan dah bedal tapi dia buatkan sup untuk cik sakura..makasih ya..jom tengok 5 blog pilihan hati cik sakua..

   cik sakura mula jejak blog puan bee lepas masuk segmen review dari puan bee sendiri..blog ni bagus untuk bloggers memantapkan blog anda..kira boleh serius dalam penulisan blog..banyak panduan dan tunjuk ajar yang berguna..kira puan bee ni cikgu untuk cik sakura..puan bee best..macam dah boleh kawan dengan dia..selalu cik sakura masuk blog dia..

   kegemaran adalah vespa..selalu request vespa pink kat dia..selalu panggil vespa degil je..tapi sekarang tuan blog tu tengah sibuk bekerja..jadi jarang update blog dia..cuba la masuk memang best entry-entry dia..vespa degil nak ice lemon tea satu..tak nak tawar tau..

   UJANG..hah nama yang tak perlu diperkenalkan lagi kot..rasanya semua orang tahu..suka masuk sebab boleh buat cik sakura ketawa..tak tahu la dia buat lawak ke tak..kadang-kadang jadi silent reader je..kadang-kadang ada juga cik sakura tinggalkan jejak..9897 tu apa ujang..no plat keta ye..

   cik sakura baru menjinakkan diri dalam blog puteri kasih ini..selalu juga jadi silent reader dan tinggal kan jejak diruangan shout mix tu..kenapa jadi pilihan hati cik sakura..sebab cik sakura suka baca penulisan dia..kira dapat menambahkan pengetahuan cik sakura dan berkongsi rasa..

   dini..bakal melangsungkan perkahwinannya tak lama lagi..mula-mula masuk dunia penulisan blog cik sakura dah mula mengikuti blog dini..dini seorang yang ceria..cik sakura suka masuk blog dini sebab blog dini simple dan dekat dengan cik sakura..masuk pun best..

jangan berkecil hati bagi blog yang cik sakura tak senaraikan tu ye..di atas ni antara yang cik sakura masuk hari-hari..yang cik sakura tinggalkan jejak pun cik sakura suka masuk blog anda..kenapa tak senarai blogger famous itu sebab tiap-tiap hari cik sakura masuk..blog yang berjaya menaikkan blog cik sakura..kalau suruh pilih satu je memang cik sakura pilih dia..nak tahu siapa dia..hah tekan nama ini dan join segmen dia..siapakah orang itu tak lain tak bukan BEN ASHAARI


12 comments:

  1. kalau nak kecik hati jugak boleh? heheh.. salam kenal. :)


    jom singgah dan bace:
    tukar ke domain sendiri

    jom like page ni:
    Secret Propaganda

    ReplyDelete
  2. Salam perkenalan awak..datang sini dari segmen Ben! sudi2 lah singah ke blog fatin yer..(=

    http://fatinliyana6789.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. salam perkenalan dari cik ida :)

    jemput singgah rumah yer..

    Tak Comel okeh!

    ReplyDelete
  4. Datang terjah dari segmen di blog Ben (:

    Selamat berkenalan (:

    ReplyDelete
  5. singgah nak usha blog pilihan hati anda...

    http://thegoldenrosereturn.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. ninie singgah blog kamu :)

    http://kisahniniedora.blogspot.com/2011/06/jom-main-masak-masak.html

    singgah lee, jgn segan2 :)

    ReplyDelete
  7. hye semua..cik sakura dah singgah kembali ke blog kalian semua untuk segmen ini..kalau ada yang cik sakura tak singgah tolong ingatkan te..terima kasih sudi singgah blog cik sakura..

    ReplyDelete
  8. terharunya dapat jadi blog pilihan hati cik sakura :)

    terima kasih yer

    ReplyDelete