AKU TERINGIN NAK HACK BLOG


HACK..dengar perkataan ini pun dah gerun..kalau kena mesti demam seminggu kan..blog ini sahaja tempat cik sakura mengarang cerita dan bermadah pujangga..ada ke..tett..ok2..kita terus jawab pertanyaan tuan empunya segmen itu..

soalan pertama
siapa cik sakura nak hack blog dia?? jawapannya ialah blog MR BEN ASHAARI ..hah jangan terkejut..jangan pikir bukan-bukan..baca soalan kedua pula..

soalan kedua
kenapa cik sakura memilih beliau..pertama sekali sebab beliau yang buat segmen ini..ahaks..yang kedua sebab cik sakura sangat cemburu dengan kejayaan beliau dalam dunia penulisan blog..tapi jangan salah sangka ye..jom tengok jawapan cik sakura untuk soalan ketiga..

soalan ketiga
pesanan yang akan ditinggalkan..hehe..eh gelak pula..kepada MR BEN ASHAARI teruskan perjuangan anda dalam penulisan blog..cik sakura cemburu sebab blog anda semakin berjaya dan dipandang orang ramai..cik sakura juga mahu seperti anda..jadi cik sakura cuba berusaha seperti anda agar blog cik sakura ini terus maju dan maju..eh macam ucapan 1 MALAYSIA pula..apa-apa semoga impian anda terus menjadi kenyataan..teruskan usaha anda..lagi pun cik sakura tak akan hack blog sesiapa..

p/s: ada sesiapa nak gula hacks  tak..hehe

tarikh tutup 10 malam ini..nak turut serta dalam segmen ini tekan nama yang tidak asing lagi iaitu MR BEN ASHAARI


5 comments:

  1. fuh...
    nasib baik bukan blog solomolo yang nak dihack...
    selamat...
    hahaha...

    ReplyDelete
  2. erk... ramai betul aim nak hack blog abg ben ni... makin ramai la hackers lepas ni... kena letak password panjang2 ni... heee~

    teringin nak hack blog

    ReplyDelete
  3. Genk singgah sini dan follow
    Nak tengok sapa yang nak kena hack..adakah genk??hehe

    Jom join segmen kat blog genk

    http://genkcorner.blogspot.com/2011/05/segmen-makan-angin-bersama-genkcorner.html

    ReplyDelete
  4. hi..salam perkenalan...nice blog.
    hitam tapi menawan...

    ReplyDelete
  5. @solomolo
    hehe..nak ke..tak de la cik sakura gurau je..

    @Izzat Nazmi Saiful Bahri
    hehe..letak jangan tak letak..

    @genkconer
    hehe..terima kasih..

    @blasahje
    wslm..salam perkenalan juga..terima kasih..

    ReplyDelete