-senaman di pagi hari-

lama betul tak pegi bersenam ni..dengan alasan sibuk memanjang..asyik sibuk je sampai kena perli tak ingat kawan-kawan dah..maaf la kawan-kawan cik sakura sekalian..bukan lupa tapi masa tidak menentukan..budak-budak dah nak final exam..dan kebanyakkan student perlukan persediaan yang banyak..cik sakura nak tolong budak-budak ni supaya dapat markah yang bagus..tak nak dah ada sesiapa yang repeat paper..

senaman apa di pagi ahad ini..senaman pinggang la..hehehe..yang sebenarnya bukan senaman pun tapi aktiviti mengemas rumah..kemas rumah dah settel..sekarang nak mop lantai..pasang lagu sedap-sedap sikit..lagu dangdut pun cik sakura layan tau..ahaks..mana ada..dengar je lagu apa-apa sekarang tapi tak nak lahu yang tangkap leleh ni..jom mop lantai..lalalala..tapi mesti berhati-hati takut nanti ada yang jatuh macam nangka busuk..hey cik sakura wangi tau..hehehe..

lepas ni nak masak untuk tengahari..mop yang telah dicadangkan adalah nasi ayam tau..bukan nasi itik atau nasi kambing ke apa ke..cik sakura pun dah perapkan ayam..tak nak buat ayam goreng biasa je..dan perap dengan madu dan rempah-rempah yang lain..sedap woo..pastu nak ice lemon tea..sedap tak..hah jangan terliur tau..pastu ada sendiri pencuci mulut..something sweet..tapi menu biasa kat rumah ni puding karamel..jom sambung mop lantai balik..ku ke kiri mop ke kiri ku ke kanan mop ke kanan..lalalala..

2 comments:

  1. hehe mop tu gelek2 kan byk2 baru senaman kan hekhek

    ReplyDelete
  2. @Puanbee
    hehe..puan bee ni..habis gelek dah..lalala..

    ReplyDelete