-SARANG SEMUT yang boleh dimakan-


banyak-banyak sarang semut kan sarang semut apa yang boleh dimakan..hehe..mesti la BISKUT SARANG SEMUT..tetiba cik sakura nak cerita pasal biskut raya ni..sebab ada kawan cik sakura suruh cik sakura beli biskut raya dari dia ya..bukan rela nak beli..tapi kena paksa rela..hehe..tak mengapa kawan punya pasal kan..jadi cik sakura pun order 1 bekas..melayang lagi duit..bonus pun tak tahu dah masuk ke tak..



kawan-kawan dah mula membeli belah ke..cik sakura belum..tapi mama dah mula buat persediaan sikit-sikit kot..yang penting kena tukar duit raya..tu pun belum buat lagi..hah alang-alang dah buat cerita pasal kuih raya ni kawan-kawan suka makan kuih/biskut raya apa..jom berkongsi dengan cik sakura nak..


6 comments:

  1. hhahha,,sarang semut,,biskut upanya,,sedap,,nyum,,nyumm

    ReplyDelete
  2. ni sarang semut fav dni. next week nak buat! :D

    ReplyDelete
  3. @AsyieqiN Rkey
    yumyum..

    @nurul asyikin(kak chik)
    hehe..kak chik ingat apa..

    @Ardini Humaira
    yeke..cik sakura mama yang buat..tapi ni dah beli jugak..hehehe

    ReplyDelete