-mengidam CHOCOLATE CHIP ALMOND-


tetiba cik sakura mengidam..adoi..hah bukan mengidam sebab apa ye..biasa la bulan puasa ni macam-macam nak makan..tu nafsu sebenarnya..hehe..nak biskut CHOCOLATE CHIP ALMOND..sedapnya..dengan rangupnya..penuh dengan coklat..yummy..sabar cik sakura..azan maghrib pun belum lagi..baru masuk waktu zuhur..sabar-sabar..sabar itu separuh dari iman..muhasabah diri sikit..

kenapa tekak cik sakura ni..hehe..tak apa..nanti balik kerja cik sakura nak cari dekat kedai FAMOUS AMOS..nak but sendiri pun boleh..tapi masa amat cemburu dengan cik sakura..ahaks..alasan la tu..ada mama kan best..mama boleh tolong buatkan..isi dalam balang besar..makan dengan HOT CHOCOLATE lagi..sedap tu..terbaik dari ladang..owh nafsu cik sakura sudah melampaui batas..tak nak tak nak..masih penuh lagi puasa cik sakura..tak kan sebab biskut boleh tergoda kot..hehehe..


kawan-kawan dah bising sebab cik sakura tak berkesempatan berbuka puasa dengan diorang..maaf la ye..cik sakura balik kerja je terus masak dan menunaikan kewajipan..lepas habis je balik rumah mesti rehat..rehat tu dalam erti kata lain tidur..penat sangat badan ni..bukan badan je penat tapi kepala yang terlalu penat..walaupun puasa cik sakura tetap buat kerja luar untuk penyelidikkan..kerja tetap kerja walaupun dalam bulan puasa..tiada alasan tau..
 
hah..jadi cik sakura dah janji..insyaALLAH esok cik sakura berbuka dengan kawan-kawan tersayang cik sakura..kawan-kawan jangan dilupakan..ke mana esok kitorang akan berbuka..tak tahu lagi..tapi yang menariknya ada orang belanja..alhamdulillah rezeki bulan ramadhan yang penuh keberkatan ini..hehe..jumpa lagi..


5 comments:

  1. saya ada org bg tester choc chip 8 ketui ni kihkihkih byk dia bg tester harus kena beli kihkihkih

    ReplyDelete
  2. ehhe...mengidam salad....pose nie..pemadam pon nampak cam cekelat..hahahhaha

    ReplyDelete
  3. waaaaajjj.yg x penah mkn pn ngidam nie :)

    S a l a m r a m a d h a n~
    Jum hayati di sini (^o^)
    jangan terseksa kerana CINTA

    ReplyDelete
  4. @Jiejah Gorjes
    harus kena beli tu..

    @AsyieqiN Rkey
    macam tu sekali qin..jangan makan pemadam tau..

    @nurul nadia nasir
    sedap2..

    @zaty luvlianncezzz
    salam ramadhan juga..

    ReplyDelete