MJ 2 Give Away


2nd give away from myra jay or MJ
so berminat nak join
saja cuba2 join
untuk happykan diri ini
kawan-kawan
jom la join GA ni
sama2 meriahkan contest ni

ni syarat-syaratnya
(simple je)
a) Warganegara Malaysia dan semestinya mempunyai alamat di Malaysia.
b) Menjadi follower blog CELOTEH MJ (tetapi kalau rasa tak mau follow pun tak pe terpulang..hehe)
c) Sila copy paste pic di atas dan diletakkan di sidebar korang beserta link ke entry ini.
d) Buat 1 entry ringkas berkenaan GA nie dan tinggalkan link penyertaan anda di ruangan kotak komen entry ini. (cth : Jom ramai2 kita meriahkan GA dari Celoteh MJ)
e) 3 pemenang akan dipilih secara rawak, jika penyertaan yg diterima menggalakkan, maka hadiah akan ditambah.. ( Hadiahnya akan di upload kemudian)
f) GiveAway bermula dari 1 Nov 2010 sehingga 26 Nov 2010 (08:30 pm)
g) Kalau korang nak tag ok je.. :)dan pastikan rakan anda tahu ye..
h) Itu saja..hehe


2 comments:

  1. Salam.. Thanks ya joim GA nie & Gud Luck ye..

    ReplyDelete
  2. wslm..most welcome..hrp ada rezeki..=)

    ReplyDelete