mama kembar 3 buat giveaway,yay!


mama kembar 3
buat giveaway
yeay
cik sakura tengok hadiah dia sangat best
victoria's secret dan telekong
and plus
tengok hadiah dia plak Pure Seduction tu
favourite cik sakura
hehehe
ini antara syarat-syaratnya:
  1.  mesti ada blog dan warganegara MALAYSIA (totally i'am)
  2. buat entry dekat blog dengan tajuk Mama Kembar 3 Buat Giveaway, Yay! (done)
  3. haa..kena jadi follower blog MAMA KEMBAR 3 dan ITSY BITSY SECRETS ( i follow u..hehehe)
  4. copy dan letak gambar banner giveaway kat entry dan side bar sekali ngan link (done)
  5. tag 3 orang and makesure diorang tau (awak, dia dan kamu..hehe..gurau je)
  6. tinggalkan url link entry dan id follower dekat ruangan post komen mama kembar 3 (done)
  7. hah yang ni wajib sebut tau..meh cik sakura sebutkan..hadiah  berupa VICTORIA'S SECRET DAN TELEKUNG TRAVEL ditaja oleh ITSY BITSY SECRECTS
 TARIKH TUTUP
(penting ni)
6 JANUARI 2011

haaaaa
apa-apa pun
cik sakura nak wish kat mama kembar 3
HAPPY ANNIVERSARY


cik sakura nak TAG
semua kawan2 cik sakura yang mengenali blog ini
( mama kawan2 cik sakura ramai dah join giveaway mama ni)




2 comments:

  1. Salam. Thanks sbb sudi join & good luck dear!

    ReplyDelete
  2. wslm..welcome mama..thanks once again..

    ReplyDelete