BEN ASHAARI AJAK KORANG KRITIK BLOG AKU


apa lagi..jom rebut peluang untuk kritik blog cik sakura ni..yang manis pun cik sakura terima yang pahit pun cik sakura terima yang pedas pun cik sakura terima juga..tapi jangan kritik sampai nak jatuhkan blog cik sakura plak ye..tapi segala kritik daripada anda semua amatlah cik sakura hargai tidak kira apa jua bentuk kritikan anda itu ye..hah apa lagi kasi kritik lar..hehe..kritikan yang paling cik sakura TERASA dan BERBEKAS DI DALAM HATI akan cik sakura pamerkan di blog ini..siap buat promosi..hah mesti nak kan..nak lar tu..lalala..

13 comments:

  1. As salam...

    singgah dari segmen yang sama..salam kenal..

    Overall blog yang memang menunjukkan ownernya seorang wanita dengan meletakkan template bibir merah yang sungguh seksi, senang loading dan menarik untuk dibaca...tahniah dan teruskan berblogging ye.

    jemputlah singgah ke blog saya ...

    http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    ReplyDelete
  2. simple.. CA suke. x semak mata

    jom singgah kritik CA plak

    http://bila2akurajin.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    ReplyDelete
  3. hehe setiap blogger ade idea msg2..so xnak kritik hehe keep blogging!

    ReplyDelete
  4. buang widget life traffic feed tu kot sebab rasa macam takde function hehhe


    jom ke blog saya

    http://blogbudaksengal.blogspot.com/2012/03/segmen-ben-ashaari-ajak-korang-kritik.html

    ReplyDelete
  5. singgah dari segmen abg BEN ...
    blog yg simple ,, kemas & tersusun dgn rapi .... :)
    jemput singgah ke blog sy ..
    http://thisismylife-eyka.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    ReplyDelete
  6. From the same segmen.

    Jemput singgah kembali
    http://www.azhafizah.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    ReplyDelete
  7. ape2 pun blog nie dah ok dah.
    nak kritik jugak??
    kat sini je

    http://zaidatulaznishamsuddin.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    ReplyDelete
  8. as salam =)

    singgah n follow dri blog abg ben..
    sidebar kat sebelah kanan 2 byk sgt la widgetny...=D
    overall ok =) simple n nice ^_^

    jom kritik blog saye =D
    http://noraqilahjohari.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    ReplyDelete
  9. tambahkan shoutbox supaya senang orang nak tinggalkan jejak..dan senang orang nak share link..btw nice blog..

    jemput singgah..
    http://zakirulrahim.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    ReplyDelete
  10. singgh dri segmen bro otai..
    http://yayabunga.blogspot.com/2012/03/segmen-jom-kritik-blog-aku.html

    blog ni dah ok cuma lebarkan sikit kat bahgian entry

    ReplyDelete
  11. dtg dr segmen abg ben,
    blog ni ok lah xde pape yg nk dkomen..cume header dpt yg mnarik lg..lg bestt tq :)

    jom kritik blog shida,
    http://duniakushida.blogspot.com/

    ReplyDelete
  12. Hi.. datang dari segmen BEN ASHAARI AJAK KORANG KRITIK BLOG AKU.. =.=

    simple dan senang loading.. =.=

    ini pendapat syieda saje.. hihi
    http://lovestory313.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    ReplyDelete
  13. xtau nk kritik apa sebab dh ok.. sy dh follow, jadi kritik blog sy pula yea..
    http://www.hafizaiman95.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    ReplyDelete