-bila gambar bercerita-

biar gambar yang mewakili cik sakura untuk malam ini..guruh pun dah berbunyi menandakan hari hendak hujan..yeay..hujan sudah seronoknya tidur..memang dugaan betul..kenapa dugaan..hah tengok gambar bawah..


hah tengok gambar ini..ini menandakan cik sakura tengah baca buku..tengok ada gambar buku..kalau cik sakura tengah makan cik sakura letak gambar sudu dan garfu..ada paham..sambung balik baca buku..


adoi stress..banyak lagi yang cik sakura belum baca..buku pulak tebal-tebal belaka dah macam kamus..ala apa nak jawab nanti..tak kan nak goreng plak..ish2..tengok tangan dah kat kepala tandanya cik sakura dah pening..oyeah sudah pening..satu apa pun tak masuk..yebedabedu..


dan akhirnya inilah yang terjadi..bukan cik sakura yang baca buku tapi buku yang baca cik sakura..best kan..tadi dah berzikir sekejap..hehe..

ok lah..cik sakura nak tidur dulu..selamat malam dan semoga mimpi yang indah-indah ye..hah kalau nak faham lebih lanjut mengenai entry ini klik [SINI] ..good night and sweet dream everyone..daaa..

 

3 comments: