-kemaafan untuk terakhir kali-

andai dapat cik sakura undurkan masa itu memang cik sakura tak nak berkenalan dengan seseorang itu..langsung tak nak..sebab cik sakura tak tahu sampai begini jadinya..maaf la jika cik sakura mengguris perasaan dan hati dengan kata-kata cik sakura ini..namun ini semua dah terjadi..tapi terima kasih untuk perkenalan yang singkat itu..terima kasih banyak-banyak..semoga nasihat yang awak bagi dulu akan tetap cik sakura gunakan..perubahan yang awak minta pun cik sakura dah tunaikan..insyaALLAH perubahan ini akan kekal untuk selamanya..cuma rasa terkilan tetap ada dalam diri ini..maaf untuk segalanya..tolong la jangan kaitkan cik sakura lagi dalam hidup kalian semua..cik sakura tak ganggu hidup orang kesayangan kalian dan periuk nasi kalian semua..apa yang cik sakura mahu kan hanya kebahagian mama dan papa..itu sahaja..

2 comments:

 1. cik sakura, macam nada sedih ja entri ni.. tak pa, patah tumbuh hilang berganti.. mungkin si dia bukan terbaek untuk kita.. ada insan lain yang bakal hadir menyinari hidup kita kelak..

  Lupakan lah kenangan.. semoga ada hikmah atas apa yng terjadi.. cik sakura, luahan ini mengingatkan saya pada kenangan yang sama dahulu.. tak sangka begitu pengakhirannya... any life goes onyaa

  ReplyDelete
 2. @Gen2Merah
  terima kasih..dia baik cuma ada sebab kenapa benda ini terjadi..cuma cik sakura dah tak nak ada kaitan langsung dengan dia dan org2 disamping dia itu sahaja..cuma minta jangan kaitkan cik sakura dalam hidup mereka lagi..itu sahaja..

  insyaallah..terima kasih sekali lagi..

  ReplyDelete