-tak ada TAJUK rupanya-


ya allah..kenapa rasa itu sudah hilang dalam diri ini..adakah memang selamanya rasa itu tidak pernah akan hadir buat selamanya..adakah memang pintu hati ini akan tertutup setelah bertahun dikecewakan..adakah selamanya akan jadi begini..kenapa sekarang dah tak memikirkan soal diri..hanya pikir kerjaya, kewangan dan pelaburan..kenapa ye..kenapa tidak seperti insan lain..yang nampak rancak membina keluarga..itukan sunnah nabi..hmm..kenapa ye..

untuk makluman pembaca blog ini sekarang emosi cik sakura memang bercelaru sangat..dah tak pikir langsung pasal berpasangan ini..kawan cik sakura dah mula tegur..umur semakin meningkat..jangan jadi macam dia..nanti menyesal kemudian langsung tak berguna..tapi apa yang cik sakura mampu cakap..sekarang cik sakura memang tak rasa atau ada perasaan untuk bercinta atau berkahwin..ye bila diajukan soal kahwin atau ada yang mengajak kahwin cik sakura lah perempuan yang langsung tidak ada rasa gembira..sampai begitu sekali..

natijahnya disini adakah betul pintu hati cik sakura belum terbuka..mama dah risau..kawan-kawan rapat pun dah risau..ok sekarang memang cik sakura sibuk..majlis sana sini..melibatkan semua pangkat..dari orang kampung sampai ke menteri..mama tolonglah mengerti anak mama yang sorang itu..rasa nak KAHWIN memang tiada langsung..bukan mengikut jejak orang tapi hati dah tawar mungkin dah xde rasa langsung untuk ke arah itu..mama paham kan..

pembaca-pembaca yang budiman sekalian..cik sakura memerlukan sokongan anda untuk melenyapkan soalan KAHWIN dalam hidup cik sakura sekarang..heeee...

p/s: mama kalau anak mama ni tak kahwin boleh x..tapi mazda ok kan ma..hehehe..dusyummm...


2 comments:

 1. keep praying cik sakura..

  qin selalu doa kalau masanya sudah sampai..kalau itu yang terbaek...minta tuhan bukakan pintu hati seluasnya..

  ahamdullillah...sedang menuju ke arah itu...=)

  ReplyDelete
 2. assalamualaikum cik kura.. ;p
  lame nana x meninggalkan jejak kan?

  bila hati telah dilukai, ssh perasaan itu nak datang kembali kan? ape pun nana selalu doakan cik sakura. semoga kuat dengan segala dugaannye serta semoga bahagia akan datang bila tiba masanya..

  :)

  ReplyDelete